×

REFAN INTENSE GOLDEAU DE PARFUM


Парфюмите REFAN INTENSE GOLD са изненадващо продължение на серия Gold с дълготрайния Intense подпис на REFAN. Когато избираме парфюми, желаем да сме в крак с модата и в същото време да бъдем особени и неповторими - затова е необходимо правилно да ги подбираме. Ако сред голямото парфюмерийно изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите емблематични парфюми Refan Intense Gold. Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава луксозна визия и ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък. По-големият обем на флакона позволява да го използвате по-дълго и щедро, без да пестите.

Новата тенденция в света на парфюмите „екстриим“ и интенз“, различни от добре познатата класика, осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав с акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.

По-високата концентрация и нови ремикси на любимите парфюми са в крак със забързания съвременен свят на силни емоции и са предназначени за тези, които се стремят към нови чувствени преживявания. Тези ултрамодерни аромати напълно отговарят на модните тенденции и още повече подчертават собствения индивидуален чар, създават радостни емоции, подобряват настроението, повишават самочувствието.

forWOMEN

25.00 лв.
Refan Intense Gold Women

forMEN

25.00 лв.
Refan Intense Gold Men

АроматиWOMEN

Интензивни завладяващи аромати за жени

Аромат 034 Refan Intense Gold

№034

Животът е по-хубав и забележим с този аромат в екстравагантно съчетание от касис, портокалов цвят, ирис, жасмин, пачули, ванилия и шоколад.

Аромат 126 Refan Intense Gold

№126

Начало от искрящи плодови ноти – диня, киви, пъпеш, нежно докосване на жасмин, розова циклама и топъл мускус.

Аромат 192 Refan Intense Gold

№192

Опияняващ, свеж, цветист, дървесен аромат, хармонично съчетание от портокалов цвят, малина, арабски жасмин, гардения, мед, пачули, ванилия, амбра.

Аромат 335 Refan Intense Gold

№335

Съвършено мирисово съчетание от солени , водни ноти, сладък арабски жасмин, закачлив джинджифил , топъл мускус и кашмир. Олицетворение на лукс и привилегированост.

Аромат 350 Refan Intense Gold Новаромат

№350

Модерен, топъл сладък, съблазнителен, упойващ цветист аромат.

АроматиMEN

Интензивни завладяващи аромати за мъже

Аромат 219 Refan Intense Gold

№219

Модерен и чувствен мирис, грейпфрут, топли подправки, докосване на роза и канела, кожени и дървесни ноти, пачули, амбра.

Аромат 246 Refan Intense Gold

№246

Цитрусово-воден, лавандула и салвия, гваяк, кедър, пачули

Аромат 407 Refan Intense Gold

№407

Модерен и елегантен - мирисова еуфория от водни и дървесни ноти, дафинов лист, жасмин, пачули, кедър, джинджифил.

Аромат 420 Refan Intense Gold

№420

Аромат излъчващ финес и елегантност.Свеж бергамот, ароматична лавандула и гераний с подчертана мъжественост от ветивер, пачули и кедър.

И вие ли обичате да се усещате желани до безумие?! И вие ли обожавате човекът срещу вас да е омагьосан до безсилие?! И вие ли изпитвате наслада, когато всички около вас са в захлас от присъствието ви?! Ако само на един от въпросите, отговорът ви е "Да", то бъдете сигурни, че нещото, което пристрастява околните към вас е новият аромат на Refan Intense Gold - по-голям и по-луксозен от всякога! За него и за нея, за всеки, призван да изкушава!